Novosil Gél rovarcsípésre - 50ml: vásárlás, hatóanyagok, leírás - ProVitamin webáruház

Ízeltlábú krém

Méh- és darázscsípés

Ez a termék kedvezményes ízeltlábú krém csomagban is kapható Termékleírás Ultrathon szúnyog és kullancs riasztó krém, víz és verejtékálló rovarriasztó krém. Elriasztja a Lyme-kórt és a Nyugat-nílusi lázat terjesztő rovarokat. Használati utasítás: A csípésnek kitett bőrfelületet gondosan kenjük be.

kenőcs az ízületekre és a gerincre vonatkozóan

Az arcbőrt, a szem, száj és fülek környékének kivételével, a tenyérbe juttatott krémmel kezeljük. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre juttassuk a készítményt, és így kenjük be a bőrüket a krémmel.

3M Ultrathon Rovarriasztó krém

A készítmény a vérszívó ízeltlábúakat pl. Szükség esetén a kezelést ismételjük meg.

a legjobb gyógyszer a lábak ízületeire

Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használjuk! Csak külsőleg használható! Csak a feltétlenül szükséges mennyiséget használjuk.

Mi a teendő rovarcsípés esetén?

Ruházat alatt ne használjuk. Ne engedjük, hogy a készítményt gyermekek használják. Gyermekek kezére ne kenjük. A készítményt ne használjuk zárt térben, és ha a szabadból bejövünk, mossuk le a kezelt bőrfelületet szappanos vízzel.

A termékkel szennyeződött ruházatot mossuk ki újrafelvétel előtt.

Egészségi kockázatot jelenthetnek egyes behurcolt egzotikus ízeltlábúak

Ügyeljünk arra, ízeltlábú krém a krém nyálkahártyára szem, száj ne kerüljön! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell öblíteni, és orvoshoz kell fordulni.

a csípőízület zsineg után fáj gyógyszerek térdgyulladáshoz

Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról.

Akinek a bőre a készítmény hatására allergiás elváltozást mutat, annak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni. Sérült bőrfelületen ízeltlábú krém riasztószert használni nem szabad.

ízeltlábú krém

Gyermekek kezébe nem kerülhet. A készítmény pamut, gyapjú és nylon anyagokat nem károsítja, de károsíthatja a műszálas anyagokat, műanyagot, az óra- szemüveget, a bőrt és a festett, lakkozott felületeket beleértve az autót is. Élelmiszertől elkülönítve, gyermek által hozzá nem férhető helyen tárolandó.

ízeltlábú krém

Száraz, hűvös helyen fagymentes helyen eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számítva 5 évig használható fel. A kiürített tubus a háztartási szemétbe kidobható. R 22 Lenyelve ártalmas. S 25 Kerülni kell a szembejutást. S61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását.

Egyszerű mascarpone krém tortákhoz, süteményekhez // Ninnaska