Csípőfájdalom 17 oka, 7 tünete, 4 kezelési módja [teljes útmutató]

Csípőproblémák időskorban. Csípőproblémák, csípőpanaszok

Csípőproblémák, csípőpanaszok Kedves Olvasóim! Ismét egy igen tanulságos esettanulmányon keresztül szeretném bemutatni Önöknek a Safe Laser Infra készülék hatékonyságát. Rendelőmben számos olyan pácienssel találkozom, akiket hosszú ideje kínoznak csípőproblémák, csípőpanaszok.

Miért fáj az ágyékom?

Azonban a különféle kezelések esetükben kudarcot vallottak. Esettanulmány Csípőproblémák Péter esetében is hasonló történt. Szintén csípőproblémával fordult hozzám; elmondása szerint már hosszú évek óta küzd ilyen jellegű panaszokkal, azonban mivel sem a fizikoterápia, sem pedig a gyógyszeres kezelés nem járt eredménnyel, kezelőorvosa kiírta őt csípőprotézis- beültetésre.

Péter azonban a műtét előtt úgy döntött, csípőproblémák időskorban egy esélyt a Safe Laser -es kezelésnek. Nézze Doktor Úr, az elmúlt három évben mindent kipróbáltam. Rendszeresen jártam gyógyfürdőbe, melyet gyógymasszázzsal kombináltunk, és bár eleinte tényleg hatásosnak csípőproblémák időskorban, hosszú távon mégsem múlt el a fájdalom. Kaptam gyógyszereket, amit lelkiismeretesen be is szedtem, de az eredmény elmaradt.

Ekkor az orvosom szteroid injekciót javasolt. Bár ezt is kipróbáltam, hamar abba kellett hagynom, mert szörnyű gyomorfájás gyötört, mint kiderült, az injekció mellékhatásaként.

Csípőfájdalom 17 oka, 7 tünete, 4 kezelési módja [teljes útmutató]

Azért fordulok most önhöz, mert 3 hét múlva meg akarnak műteni, és ha van bármi esélyem, hogy ezt elkerüljem, én állok elébe… A beszélgetésünk alatt megkértem Pétert, hogy tegyen néhány lépést a rendelőben, és ekkor láttam, hogy sántít.

Ezután megvizsgáltam, hogy teljesen biztos legyek a diagnózisban, és a vizsgálat igazolta is a gyanúm. Péter fájdalma nem a csípőből, hanem deréktájról ered, és onnan sugárzik a csípő felé.

Bár Péter valóban a csípőjében érzi, a fájdalom mégsem onnan fakad.

csípőproblémák időskorban

Azonnali lézeres kezelést javasoltam, ám a fentiek miatt a lézersugarakat nem a fájdalmas területre csípőhanem a gócpontra derék irányítottam. Péter fájdalma már az első kezelést követően is jelentősen csökkent, de megbeszéltük, hogy ha valóban hosszú távú javulást szeretnénk elérni, akkor a kezelést rendszeresen meg kell ismételnünk. Csípőproblémák, csípőpanaszok A fizikai munkát végző emberek esetében gyakorta jelentkezik csípő- és deréktáji fájdalom.

Legfrissebb tartalmak

A fokozott igénybevétel hatására az ízület felszínéről a porc kopni kezd, az ízületi folyadék pedig csökken, ami komolya fájdalommal jár. Eleinte a mozgás nehézkessé válik, később akár teljes mozgásképtelenség is kialakulhat, mely sajnos életminőségbeli romlást eredményez.

csípőproblémák időskorban ízületi betegségektől védve

Eleinte a fájdalom a munkavégzést nehezíti meg, azonban, ahogy telik az idő, a mindennapi tevékenységekre, társas kapcsolatokra is negatív hatással van. Igazán kétségbeejtő, hogy a legtöbb csípőproblémával küzdő páciensnek operációt javasolnak annak ellenére, hogy ez az esetek jelentős részében elkerülhető lenne.

csípőproblémák időskorban csípőfájás a menstruáció alatt

A megfelelő diagnózis ismeretében ugyanis gyakran kiderül, csípőproblémák időskorban a csípőben érzett fájdalom a gerincből sugárzik, így a műtét nem kezelné a kiváltó okot — ellenben megfelelő fizikoterápiával, izomlazítással, lézeres kezeléssel a betegség hatékonyan gyógyítható.

Kedves Olvasóim! Kérem, amennyiben a csípőprotézis műtét Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett, adjanak maguknak egy esélyt, hogy elkerüljék csípőproblémák időskorban szükségtelen operációt!

Női Egészség Éve 2020

csípőproblémák időskorban Kérjenek bátran több független véleményt, adjanak esélyt az alternatív kezelési módoknak, hiszen amellett, csípőproblémák időskorban egy műtéti beavatkozás sok szempontból megterheli a szervezetet, rengeteg felesleges stresszel is jár. További információk a csípőkopásról A csípőkopás veszélyét testsúlykontrollal, megfelelő mennyiségű testmozgással, idős korban csípővédő használatával csökkenthetjük. Azonban ha csípőtáji fájdalmat érzünk, célszerű azonnal felkeresnünk orvosunkat, hogy mielőbb megkezdhessük a kezelést, ezzel elkerülve a későbbi műtéti beavatkozás szükségét!

A Safe Laser Infra készülékkel hatásosan kezelhetőek az csípőízület különféle megbetegedései, hiszen a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hosszú távú megoldással szolgálnak!

  1. Prostatitis, ami egy fertőzés a prosztatában: A fájdalom mellett nehéz lehet a vizelés is.
  2. Fáj a vállízületeken
  3. Ízületi fáj a kéz kis ujjain

Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan csípőproblémák időskorban, így bárki, bárhol használhatja!